Κάθε χρόνο, επιλέγουμε με αυστηρά κριτήρια το προσωπικό μας.
Οι άνθρωποι, που αποτελούν τον σκελετό του προγράμματος του Rea’s Fun Club, είναι όλοι επαγγελματίες, απόφοιτοι ή τελειόφοιτοι παιδαγωγικών σχολών και γυμναστικής ακαδημίας, με εμπειρία στην απασχόληση των παιδιών, αλλά και με μεράκι και αγάπη για τη δουλειά τους.

Στο έμψυχο δυναμικό μας, υπάρχουν άνθρωποι που θα εμφυσήσουν στα παιδιά σας το πνεύμα της κατασκήνωσης και θα τα συμπαρασύρουν σε ατελείωτες ώρες χαράς, παιχνιδιού και ξεγνοιασιάς με ασφάλεια.

Οι ομαδάρχες μας είναι όλοι ενήλικες, με μεγάλη συνήθως εμπειρία στην κατασκηνωτική ζωή, που έχουν περάσει ως κατασκηνωτές πολλά καλοκαίρια και μπορούν να βοηθήσουν τα παιδιά σας, να προσαρμοσθούν στο χώρο των διακοπών τους και να τους χαρίσουν τις αξέχαστες εμπειρίες που προσφέρει η κατασκήνωση στα παιδιά.

Στο χώρο του Rea’s Fun Club υπάρχει όλη τη διάρκεια του 24ώρου, παρουσία γιατρού και νοσηλεύτριας και λειτουργεί οργανωμένο ιατρείο.

Κατά τη διάρκεια της νύχτας, ο χώρος φυλάσσεται από security, ενώ όλοι οι εξωτερικοί χώροι επιβλέπονται από κλειστό κύκλωμα βίντεο.

Το έμπειρο προσωπικό της κουζίνας μας, παρασκευάζει κάθε μέρα με φρέσκιες, ντόπιες πρώτες ύλες όλα τα γεύματα που παρέχονται στους μικρούς μας φίλους.

Καθημερινά οι χώροι που διαμένουν τα παιδιά, καθώς και οι κοινόχρηστοι χώροι καθαρίζονται και απολυμαίνονται από εξειδικευμένο προσωπικό.

Η γραμματεία μας, μπορεί να σας βοηθήσει σε ότι απορίες έχετε για τη λειτουργία και τον κανονισμό της κατασκήνωσης και να σας παρέχει ότι πληροφορία θέλετε για τα ασφαλιστικά σας ταμεία.
Μπορείτε να επικοινωνήσετε, στα τηλέφωνα 2821039001,2,3 και 4 ή 28210 96140