Το REA’S FUN CLUB  κάθε χρόνο υποδέχεται τους μικρούς του φίλους.

Η κατασκήνωσή μας λειτουργεί 25 χρόνια και η εμπειρία μας και το άρτια στελεχωμένο προσωπικό μας εγγυώνται ότι τα παιδιά σας θα περάσουν ασφαλείς και χαρούμενες διακοπές.

Αυτή τη χρονιά θα υπάρξουν κάποιες αλλαγές στον κανονισμό λειτουργείας μας για την πρόληψη της διάδοσης του covid 19, όπως αυτές επιβάλλονται από τα πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ.

Από τη στιγμή που ξεκινάει η πρώτη κατασκηνωτική περίοδος, ενήλικες, που δεν εργάζονται στην κατασκήνωση, δεν επιτρέπεται να μπαίνουν στα δωμάτια και τους κοινόχρηστους χώρους των παιδιών για λόγους ασφάλειας και υγιεινής των κατασκηνωτών. Επίσης αυτή τη χρονιά δεν θα πραγματοποιηθούν επισκεπτήρια στο χώρο της κατασκήνωσης. Επίσης δεν θα επιτρέπονται από τον ΕΟΔΥ έξοδοι για κανένα λόγο, εκτός από σοβαρό λόγο υγείας. Για αυτό το λόγο, σας παρακαλούμε να δώσετε στα παιδιά σας όλα τα απαραίτητα ρούχα, εσώρουχα και εφόδια ώστε να περάσουν όλη την περίοδο των διακοπών τους. Όλες τις απαραίτητες οδηγίες μπορείτε να τις βρείτε πατώντας εδώ

Σας ζητάμε να δώσετε στα παιδιά  3-4 ημέρες μετά την άφιξή τους για να εγκλιματιστούν στο καινούριο τους περιβάλλον. Για αυτό το λόγο η τηλεφωνική επικοινωνία αρχίζει 3 μέρες μετά. Συστήνεται το κάθε παιδί να έχει φέρει το δικό του κινητό τηλέφωνο, μέσα σε νεσεσερ που θα γράφει εξωτερικά κ ευδιάκριτα το ονοματεπώνυμο του, το οποίο θα παραδοθεί στη γραμματεία της κατασκήνωσης και θα δίδεται στα παιδιά τις ώρες επικοινωνίας που θα ορισθούν για την ομάδα του. Μετά από την επικοινωνία το κινητό θα απενεργοποιείται κ θα παραδίδεται ξανά στη γραμματεία. Για τις ώρες επικοινωνίας της κάθε ομάδας, θα ενημερωθείτε με γραπτό μήνυμα στο κινητό σας Το κινητό θα πρέπει να έχει κάρτα με μονάδες και το παιδί να ξέρει την χρήση του. Αν κάποιος γονέας χρειάζεται να επικοινωνήσει με κάποιον υπεύθυνο της κατασκήνωσης μπορεί να καλέσει στα τηλέφωνα 28210 39001 ως 4 από τις 10 ως τις 2 το μεσημέρι. Στην κατασκήνωση υπάρχει καρτοτηλέφωνο που μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα παιδιά 10:00-11:00 το πρωί και 5:30-6:30 το απόγευμα. Αν κάποιος δεν έχει προμηθευτεί τηλεκάρτα μπορεί να το κάνει από τη γραμματεία. Από την πρώτη επικοινωνία και μετά, τα παιδιά μπορούν να καλούν κάθε 3-4 ημέρες τους γονείς τους.      Να είστε σίγουροι,  ότι τα παιδιά σας παίζουν ξέγνοιαστα. Αν υπάρξει οποιοδήποτε πρόβλημα συναισθηματικής φόρτισης ή υγείας, οι υπεύθυνοι της κατασκήνωσης θα επικοινωνήσουν μαζί σας άμεσα, ανεξαρτήτως ωρών επικοινωνίας.

Δεν επιτρέπονται τα τρόφιμα στην κατασκήνωση. Δεν θα δεχθούμε τρόφιμα ή γάλα λόγω αυστηρών οδηγιών από τον ΕΟΔΥ. Άλλωστε στα παιδιά σας παρέχονται 5 γεύματα ημερησίως και δεν τους λείπει τίποτα. Και φέτος στο REA’S FUN CLUB θα χρησιμοποιηθούν  ντόπια, φρέσκα κρέατα, λαχανικά και φρούτα.

Σας ευχόμαστε καλό καλοκαίρι και σας υποσχόμαστε ότι τα παιδιά σας θα περάσουν αξέχαστες και ασφαλείς διακοπές.