Το REA's Fun Club βρίσκεται στο Σταυρό Ακρωτηρίου Χανίων, σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις έκτασης 20 περίπου στρεμμάτων.

Η κατασκήνωσή μας, είναι διαμορφωμένη ειδικά, προκειμένου να εξασφαλίζει χαρούμενες, αλλά ταυτόχρονα και ασφαλείς διακοπές στα παιδιά σας.

Οι μικροί μας επισκέπτες, μένουν σε ευρύχωρα, δροσερά δωμάτια, που διαθέτουν τουαλέτα με μπανιέρα και ζεστό νερό όλο το 24ωρο.

Σε κάθε δωμάτιο φιλοξενούνται από 4 έως 8 παιδιά.
Τα παιδιά σιτίζονται στην τραπεζαρία μας, όπου σερβίρονται 5 γεύματα ημερησίως, τα οποία προετοιμάζονται καθημερινά από το προσωπικό μας, με φρέσκα ντόπια προϊόντα.

H καθαριότητα και η απολύμανση των δωματίων, αλλά και όλων των χώρων της κατασκήνωσης, γίνεται καθημερινά, από το προσωπικό καθαριότητας του ξενοδοχείου.


Οι εγκαταστάσεις μας περιλαμβάνουν: δύο πισίνες, γήπεδα ποδοσφαίρου (με φυσικό χλοοτάπητα), μπάσκετ, βόλεϊ, beach-βόλεϊ, μίνι γκολφ, χάντμπολ, αίθουσα υπολογιστών, επιτραπέζιων παιχνιδιών και σκάκι, πινγκ-πονγκ, παιδική χαρά, βιβλιοθήκη, ντίσκο, θέατρο, σινεμά, καθώς και πολλά κιόσκια, που φιλοξενούν διάφορες δραστηριότητες όπως: θεατρικό παιχνίδι, καλλιτεχνικές κατασκευές, μουσική, χορό και διάφορα σεμινάρια, που σκοπό έχουν να ενημερώσουν και να ευαισθητοποιήσουν τα παιδιά, για κοινωνικά θέματα, όπως το πρόβλημα του καπνίσματος, του αλκοόλ και της μόλυνσης του περιβάλλοντος.

Επίσης, πραγματοποιούνται απλά μαθήματα πρώτων βοηθειών, καθώς και ασκήσεις ετοιμότητας, για τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να αντιδράσουν τα παιδιά, σε περίπτωση φυσικών καταστροφών.