Αγαπητοί γονείς ,

Ευχόμαστε να είστε όλοι υγιείς και δυνατοί.

Φέτος για την αντιμετώπιση της μετάδοσης του covid 19 θα πρέπει όλοι να αλλάξουμε τις συνήθειες μας. Μέσα σε αυτά τα πλαίσια θα πρέπει να αλλάξουμε και τη διαδικασία προσέλευσης των κατασκηνωτών μας σύμφωνα και με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.

Αν το παιδί σας, εσείς ή κάποιος από το οικογενειακό σας περιβάλλον έχει έρθει σε επαφή με πιθανό ή επιβεβαιωμένο κρούσμα covid 19 , μην προσέλθετε στην κατασκήνωση. Μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά μαζί μας για αλλαγή κατασκηνωτικής περιόδου αν αυτή είναι εφικτή.

Αν το παιδί σας έχει παρουσιάσει πυρετό την εβδομάδα πριν την έναρξη της κατασκηνωτικής περιόδου δεν θα μπορέσει να παρακολουθήσει το κατασκηνωτικό πρόγραμμα. Σας παρακαλούμε να ελέγχετε 2 φορές τη μέρα τη θερμοκρασία του μια εβδομάδα πριν την προσέλευση του.

Οι αφίξεις θα γίνονται σταδιακά. Θα προσέρχονται ολιγομελής ομάδες παιδιών ανά δεκάλεπτο έτσι ώστε να μη δημιουργείται συνωστισμός. Θα λάβετε μήνυμα στο τηλέφωνο σας για την ακριβή ώρα προσέλευσης. Σας παρακαλούμε να βρίσκεστε στην είσοδο της κατασκήνωσης  5 λεπτά πριν από την ώρα του ραντεβού σας. Η άφιξη μπορεί να γίνει μόνο την προκαθορισμένη ώρα. Δυστυχώς δεν είναι δυνατή η δημιουργία ραντεβού άφιξης με τον καθένα ξεχωριστά, οπότε φροντίστε να είναι διαθέσιμος ένας από τους δύο γονείς από τις από τις 9 το πρωί ως τις 8 το απόγευμα κατά τις ημέρες άφιξης.

Το κάθε παιδί (ισχύει κ για αδέλφια ) θα προσέρχεται στην κατασκήνωση με συνοδεία ενός μόνο γονέα ή κηδεμόνα που θα μπορεί να δώσει το πλήρες ιατρικό ιστορικό του παιδιού στον ιατρό της κατασκήνωσης (προτιμάται να προσέλθει ο γονέας που είναι κάτοχος της επιταγής ΟΑΕΔ ή τα έχει ασφαλίσει στον ΕΦΚΑ αν αυτό είναι εφικτό. Ο κηδεμόνας που θα προσέλθει πρέπει να κρατάει την αστυνομική ταυτότητα ή το διαβατήριο του γονέα που έχει ασφαλίσει το παιδί ή είναι κάτοχος της επιταγής ΟΑΕΔ)

Αν επιθυμεί το παιδί σας να μείνει στο δωμάτιο με την παρέα του θα πρέπει να μας στείλετε email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. που να αναγράφει τα ονοματεπώνυμα, τις ηλικίες κ τα ταμεία των παιδιών που θέλουν να μείνουν μαζί το αργότερο μία εβδομάδα πριν την έναρξη της κατασκηνωτικής περιόδου. Παιδιά με ηλικιακή διαφορά μεγαλύτερη των 2 ετών δεν συστήνεται να μένουν μαζί.

Οι έξοδοι των κατασκηνωτών από την κατασκήνωση επιτρέπονται μόνο για λόγους υγείας κ όχι για κοινωνικές υποχρεώσεις. Καταλαβαίνουμε ότι αυτό μπορεί να προκαλέσει αναστάτωση στο πρόγραμμα κάποιων αλλά είναι απαραίτητο μέτρο για την προστασία των παιδιών μας.

Οι γονείς συστήνεται να είναι εφοδιασμένοι με βεβαίωση από παιδίατρο, αν αυτό είναι εφικτό, που βεβαιώνει ότι το παιδί είναι υγιές και μπορεί να παρακολουθήσει το πρόγραμμα της κατασκήνωσης.

Επισκεπτήρια δεν θα πραγματοποιηθούν φέτος κατόπιν αυστηρής οδηγίας του ΕΟΔΥ.

Τα προσωπικά είδη κ τα ρούχα κ εσώρουχα των κατασκηνωτών πρέπει να είναι αρκετά για 2 εβδομάδες ώστε να μη χρειαστεί να επισκεφθείτε ξανά την κατασκήνωση.

Προτιμότερο είναι η επικοινωνία με τα παιδιά σας να γίνεται με κινητό τηλέφωνο που θα παραδίδεται στη γραμματεία μέσα σε νεσεσέρ με το όνομα του παιδιού γραμμένο εξωτερικά και ευδιάκριτα. Τα παιδιά θα το παίρνουν συγκεκριμένες ώρες και θα καλούν αυτά τους γονείς τους.  (Οι κατασκηνωτές πρέπει να είναι εξοικειωμένοι με τη χρήση του τηλεφώνου, να έχουν μονάδες για να μπορούν να σας καλέσουν κ να μπορούν να ενεργοποιήσουν κ να απενεργοποιήσουν τη συσκευή ) Τα παιδιά που επιθυμούν να χρησιμοποιούν το καρτοτηλέφωνο της κατασκήνωσης μπορούν να το κάνουν κάθε τρεις ημέρες, μετά τις 3 πρώτες ημέρες προσαρμογής έτσι ώστε να μη δημιουργείται συνωστισμός.

Κάθε παιδί πρέπει να είναι εφοδιασμένο με αδιάβροχο νεσεσέρ με τα προσωπικά του είδη (οδοντόβουρτσα, οδοντόκρεμα ,σαμπουάν , αφρόλουτρο, σφουγγάρι , βούρτσα κ σκουφάκι για την πισίνα) που θα φυλάσσεται μέσα στο σακίδιο ή τη βαλίτσα του. Όσα παιδιά δεν έχουν σκουφάκι δεν θα επιτρέπεται να μπουν στην πισίνα. Επίσης θα πρέπει να έχει σακούλα για τα άπλυτα που θα κλείνει.

Η κατασκήνωση έχει εφοδιάσει κάθε δωμάτιο με αντισηπτικό κ σαπούνι χεριών.

Για τη διαδικασία αποχώρησης των παιδιών από την κατασκήνωση θα ενημερωθείτε κατά τη διάρκεια της κατασκηνωτικής περιόδου.

Όλα τα απαραίτητα πράγματα για την παραμονή του παιδιού στην κατασκήνωση θα τα βρείτε πατώντας εδώ

Για τον κανονισμό λειτουργίας της κατασκήνωσης πατήστε εδώ

Σας παρακαλούμε αφιερώστε 2 λεπτά για να απαντήσετε στις παρακάτω ερωτήσεις.
Αν απαντήσετε ναι σε κάποια από αυτές , δεν επιτρέπεται η προσέλευση σας στην κατασκήνωση.
Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες οδηγίες
Οι ερωτήσεις θα επαναληφθούν από το ιατρικό μας προσωπικό κατά την άφιξη σας.

Τις τελευταίες 14 ημέρες

  1. Έχετε ή  είχατε  εσείς, τα παιδιά σας ή κάποιο άλλο μέλος της οικογένειας Παρουσιάσει ξαφνικά συμπτώματα πυρετού , βήχα ή δυσκολία στην αναπνοή;

  2. Είχατε εσείς ή οποιοδήποτε προαναφερόμενο άτομο στενή επαφή με πρόσωπο που έχει διαγνωσθεί  με λοίμωξη από τον νέο κορωνοιο (covid 19);

  3. Είχατε εσείς ή οποιοδήποτε προαναφερόμενο άτομο προσφέρει άμεση φροντίδα σε κάποιον που έχει διαγνωσθεί με λοίμωξη covid 19 ή εργασθήκατε με υγειονομικούς υπαλλήλους που επιμολύνθηκαν με covid 19;

  4. Είχατε εσείς ή οποιοδήποτε προαναφερόμενο άτομο, επισκεφθεί ή βρεθήκατε σε κοντινή απόσταση με κάποιον που έχει διαγνωσθεί με covid 19;

  5. Είχατε εσείς ή οποιοδήποτε προαναφερόμενο άτομο εργασθεί σε κοντινή απόσταση ή μοιραστήκατε το ίδιο περιβάλλον με κάποιον που έχει διαγνωσθεί με covid 19;

  6. Είχατε εσείς ή οποιοδήποτε προαναφερόμενο άτομο ταξιδέψει με ασθενή από covid 19 σε οποιοδήποτε μέσο μεταφοράς;

  7. Είχατε εσείς ή οποιοδήποτε προαναφερόμενο άτομο μείνει στην ίδια οικία με ασθενή με λοίμωξη covid 19