Αγαπητοί μητέρα και πατέρα

Το νησί μας φέτος δοκιμάζεται για άλλη μια φορά με τις δύσκολες συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί λόγω της πανδημίας. Τα παιδιά σας που τόσο έχουν υποφέρει από τον αναγκαστικό εγκλεισμό και του περιορισμούς το χρονικό διάστημα που πέρασε έχουν επιτέλους την ευκαιρία να περάσουν δύο εβδομάδες ξένοιαστων και ασφαλών διακοπών.

Για να είναι εφικτό αυτό χρειάζεται η συνδρομή όλων μας. Όλοι γνωρίζουμε ότι το ιικό φορτίο στο νησί μας είναι μεγάλο. Για να μείνουν τα παιδιά σας ασφαλή, έξω και μέσα από την κατασκήνωση, απαραίτητο είναι να περιορίσετε τις κοινωνικές επαφές των παιδιών σας, αλλά και τις δικές σας, τουλάχιστον 5-7 ημέρες πριν την προσέλευση σας στην κατασκήνωση. Επίσης παρακολουθήστε προσεκτικά την υγεία του παιδιού σας και μην αμελήσετε να αξιολογήσετε σωστά οποιαδήποτε μικρή αδιαθεσία, καταρροή ή μικρό σύμπτωμα που μπορεί να σας δείχνει ότι το παιδί σας έχει εκτεθεί στην covid 19. Σε οποιαδήποτε μικρή υπόνοια ότι το παιδί σας ή κάποιο άλλο μέλος της οικογένειας σας με το οποίο έχετε στενή επαφή έχει εκτεθεί, μην προσέλθετε στην κατασκήνωση. Στο χέρι όλων μας είναι να κρατήσουμε τα παιδιά μας καθώς και όλα τα παιδιά που θα συμμετέχουν στην κατασκήνωση ασφαλή.

Η προσέλευση των παιδιών θα γίνει όπως και πέρυσι με συγκεκριμένο ραντεβού, οπότε φροντίστε να έχετε ελεύθερη την ημέρα της προσέλευσης των παιδιών σας.

Η ώρα του ραντεβού σας θα σας αποσταλεί μερικές μέρες πριν την η ημέρα άφιξης στο κινητό σας και δεν είναι δυνατόν να αλλάξει και θα πραγματοποιείται από τις 9 το πρωί μέχρι τις 8 το απόγευμα. Φροντίστε να είστε στην κατασκήνωση 5 λεπτά πριν από την ώρα του ραντεβού σας. Μόνο ένας γονέας μπορεί να συνοδεύσει τα παιδιά στο χώρο άφιξης με απαραίτητη τη χρήση μάσκας.

Για την είσοδο των παιδιών στην κατασκήνωση ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ είναι ΑΡΝΗΤΙΚΟ RAPID TEST ή PCR 24 ώρες πριν την άφιξη στην κατασκήνωση ή βεβαίωση νόσησης COVID 19 από την ειδική κρατική πλατφόρμα. ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΧΙ SELF TEST. Τα τεστ αυτά μπορούν να πραγματοποιηθούν σε οποιαδήποτε δημόσια ή ιδιωτική δομή κατόπιν ραντεβού.

Κατανοούμε ότι αυτό αποτελεί επιπλέον κόστος για το κάθε νοικοκυριό αλλά είναι απαραίτητο για την ασφάλεια όλων των κατασκηνωτών μας.
Το εργαστήριο Ελευθώ , του Εμμανουήλ Μπατάκη (ενός από τους πρώτους κατασκηνωτές μας) προσφέρει ειδικά για τα παιδιά της κατασκήνωσης Rea’s Fun Club διαγνωστικό rapid test με κόστος 10 ευρώ ανά τεστ. 

Για να γίνει το τεστ σας στην παραπάνω δομή θα πρέπει να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα το αργότερο μέχρι 26 Ιουλίου έτσι ώστε να μπορούν να προγραμματιστούν τα ραντεβού σας.

Η διαδικασία για τα ραντεβού είναι ίδια με αυτή των ραντεβού προσέλευσης στην κατασκήνωση. Θα σας αποσταλεί μήνυμα με συγκεκριμένη ώρα προσέλευσης και δεν υπάρχει δυνατότητα αλλαγής του. (Οι ώρες πραγματοποίησης των ραντεβού είναι από 9.00 ως 20.00).
Η διεύθυνση του εργαστηρίου είναι 8ης Δεκεμβρίου 32, Χανιά.

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε τα διαγνωστικά τεστ των παιδιών σας με όποιο τρόπο σας εξυπηρετεί και σε όποια ιδιωτική ή δημόσια δομή σας εξυπηρετεί.
Στην κατασκήνωση θα πραγματοποιηθούν διαγνωστικά SELF TEST, για κάθε παιδί, τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα. Απαραίτητο είναι να φέρετε τρία (3) τεστ για κάθε παιδί.

Επίσης σαν υπενθυμίζουμε ότι όπως και πέρυσι δεν θα πραγματοποιηθούν καθόλου επισκεπτήρια κατά τη διάρκεια των κατασκηνωτικών περιόδων καθώς και ότι δεν επιτρέπεται οποιαδήποτε έξοδος των παιδιών από την κατασκήνωση.

Απαραίτητο επίσης είναι να διαβάσετε τον κανονισμό της κατασκήνωσης, τη διαχείριση του ύποπτου κρούσματος πριν την προσέλευση σας, καθώς και να έχετε όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό κατασκηνωτή που μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ.

Αν θέλετε το παιδί σας να μπει με συγκεκριμένη παρέα στο δωμάτιο, πρέπει οπωσδήποτε να στείλετε e-mail με τα ονοματεπώνυμα και τις ηλικίες των παιδιών, που επιθυμούν να μείνουν μαζί.

Συνιστούμε στις οικογένειες που έχουν άτομα ευπαθών ομάδων στο σπίτι να μην συμμετέχουν τα παιδιά τους στο κατασκηνωτικό πρόγραμμα αυτής της περιόδου.

Σας ευχόμαστε καλό καλοκαίρι και ελπίζουμε να ακολουθήσετε τις οδηγίες που διαβάσατε παραπάνω, για να μπορέσουμε να εξασφαλίσουμε ξένοιαστες και ασφαλείς διακοπές σε όλα τα παιδιά.

Όσοι γονείς ενδιαφέρεστε να πραγματοποιήσετε το RAPID TEST στο εργαστήριο Ελευθώ, του Εμμανουήλ Μπατάκη με κόστος 10 ευρώ ανά τεστ, παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα απαραίτητα πεδία της παρακάτω φόρμας.
Υπόψη ότι για κάθε παιδί πρέπει να πρέπει να συμπληρωθεί διαφορετική φόρμα.


Στοιχεία Γονέα

Στοιχεία Κατασκηνωτή

Σε περίπτωση που έχετε να δηλώσετε περισσότερα από ένα παιδί, πρέπει να συμπληρώσετε αντίστοιχες φόρμες για κάθε παιδί ξεχωριστά...