Η εταιρεία Κ. Γασπαράκης Α.Ε. ιδρύθηκε το 1987, με σκοπό τη δημιουργία και εκμετάλλευση μιας ξενοδοχειακής μονάδας 3 αστέρων στην περιοχή Σταυρός Ακρωτηρίου, στα Χανιά Κρήτης.

Η κατασκευή της μονάδας ξεκίνησε το 1990 και ολοκληρώθηκε 2 χρόνια αργότερα.

Από τα πρώτα, κιόλας, χρόνια της λειτουργίας μας, φιλοξενήσαμε με επιτυχία, πολλούς τουρίστες, που επισκέφθηκαν τη χώρα μας, από προορισμούς, κυρίως της Βόρειας Ευρώπης, της Αμερικής, της Αυστραλίας, αλλά και της Ελλάδας.

Το 1995 αποφασίσαμε να στραφούμε σε εναλλακτικές μορφές τουρισμού.

Η αγάπη μας για τα παιδιά και η έλλειψη αντίστοιχων υποδομών στο νομό, μας οδήγησαν στην απόφαση να λειτουργήσουμε ως παιδικό ξενοδοχείο-κατασκήνωση.
Ένα ξενοδοχείο ειδικά διαμορφωμένο, προκειμένου να προσφέρει στους μικρούς φιλοξενούμενους, ξέγνοιαστες, ασφαλείς και χαρούμενες διακοπές, σε ένα άνετο και σύγχρονο περιβάλλον.

Την ίδια χρονιά, αποκτήσαμε άδεια ίδρυσης και λειτουργίας παιδικής εξοχής, που μας χαρακτήριζε πρωτοποριακούς στο χώρο αυτό.

Με πολύ κόπο, αγάπη, φροντίδα, αλλά και εμπειρία 20 και πλέον ετών, πλέον, το παιδικό ξενοδοχείο μας, προσφέρει τις υπηρεσίες του στην τοπική κοινωνία.

Στόχος μας είναι, οι μικροί μας φιλοξενούμενοι, να περνάνε όμορφα και μέσα από το παιχνίδι -που τόσο πολύ λείπει από τα παιδιά σήμερα, έχοντας ένα υπερφορτωμένο πρόγραμμα στην καθημερινότητά τους- να μαθαίνουν νέα πράγματα, να ευαισθητοποιούνται για κοινωνικά και περιβαλλοντικά θέματα και να κοινωνικοποιούνται σε ομάδες, αποκτώντας ανεξαρτησία και αυτοπεποίθηση.

Ταυτόχρονα, μπορούν να αναπτύξουν νέες δεξιότητες, δοκιμάζοντας νέες δραστηριότητες, διατηρώντας ωστόσο, το δικαίωμα της επιλογής.

Όλα αυτά, μέσα σε ένα άνετο, ασφαλές και σύγχρονο περιβάλλον.

Έτσι, κάθε χρονιά ανταγωνιζόμαστε τον εαυτό μας, ψάχνοντας να ανακαλύψουμε νέους ορίζοντες, που θα ενθουσιάσουν τα παιδιά που μας επισκέπτονται για πρώτη χρονιά, αλλά και αυτά, που μεγαλώνουν μαζί μας και μας προτιμούν κάθε χρόνο για τις διακοπές τους.