Αγαπητοί γονείς,

Το νησί μας αυτή την εποχή ταλανίζεται από την πανδημία. Δυστυχώς στην Κρήτη οι επιστήμονες έχουν επιβεβαιώσει ότι έχει επικρατήσει η μετάλλαξη Δέλτα που έχει εξαιρετικά μεγάλη και εύκολη μεταδοτικότητα.

Η εμπειρία που είχαμε κατά τη διάρκεια της δεύτερης κατασκηνωτική περίοδο μας δίδαξε πολλά. Δυστυχώς κανενός είδους τεστ (rapid ή μοριακό) δεν μπορεί να είναι 100% αξιόπιστο. Επίσης όσο και αν τηρούνται μέτρα από εμάς ακόμη πιο αυστηρά από αυτά που απαιτούν τα πρωτόκολλα που έχει προβλέψει η πολιτεία, αν ο ιός καταφέρει και περάσει τα ραντάρ των διαγνωστικών τεστ έχει διασπορά στην ομάδα των παιδιών που έχει εμφανιστεί, ακόμη και αν αυτή είναι μικρή.

Χρόνια τώρα προσφέρουμε στα παιδιά ξένοιαστες και ασφαλείς διακοπές.

Για εμάς η ασφάλεια και η υγεία των παιδιών είναι πάνω από κάθε κέρδος και για αυτό με πλήρη υπευθυνότητα αποφασίζουμε να αναστείλουμε τη λειτουργία μας για την Τρίτη περίοδο.

Λυπούμαστε για την αναστάτωση που σας προκαλούμε.

Όσοι συμμετέχουν στο κατασκηνωτικό πρόγραμμα μέσω οποιουδήποτε προγράμματος ή ασφαλιστικού ταμείου  έχουν δυνατότητα να επιλέξουν άλλη κατασκήνωση (αν έχει ελεύθερες θέσεις) για τις διακοπές των παιδιών τους εφόσον το επιθυμούν και οι ίδιοι το κρίνουν ασφαλές.

Καλό σας καλοκαίρι με υγεία και ασφάλεια

Για το Rea’s Fun Club
Οικογένεια Γασπαράκη
Τηλέφωνα επικοινωνίας 2821039001 6981798640 και 6981798721